600 g
spättafilé (eller annan plattfisk) 400 g bredbar kräft- eller räkost 2 dl vispgrädde 250 g lättcreméfraiche salt peppar 2 dillknippor 1 knippe färsk sparris kräftstjärtar potatis Grönsaker till sallad
Krydda fisken med salt och peppar och lägg i en smord ugnsfast form. Skala räkorna. Vispa ihop grädde, fond och mjöl i en kastrull och koka upp under omrörning
Varför inte ta och byta ut dina vanliga hamburgare/pannbiffar mot fiskburgare istället. Det är minst lika lätt att göra som vanliga pannbiffar och dessutom så blir det mycket godare
Somliga maträtter tröttnar vi aldrig på även om vi lagat dom flera många gånger ända sedan vi slog våra grytor ihop, inte för att dom är många men några recept ligger oss varmare om hjärtat än andra
Jag har varit på pysselhumör den senaste tiden, det kanske märks. Normalt sett brukar jag lägga tid på träning, men nu har jag ett knä som krånglar och därför blir det lite mer sitta stilla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.