4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skala och dela bananerna på längden. 4 st bananer. Blanda socker, kardemumma och kanel. Vänd dem i sockerblandningen och stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna
Dekorera med farinsocker, några vindruvor och brända mandlar. Den här desserten kvalar säkert inte in hos juryn i programmet Dessertmästarna, men vad gör det för gott smakar den och ingen längre tid för tillagning heller
mixa bananerna till en puré och rör ner i smeten, tillsätt äggen. Det är en banankaka med pekannötter i som man steker efter den har varit i ugnen och sen så äter man den med vaniljglass
Skiva bananer. Stekta äpplen med banan och kokos. Krydda med kanel. Blanda äpplen och bananer i en skål. 2 bananer. Toppa med yoghurt, keso, kvarg, eller glass 2 äpplen 1 msk kokosolja. 2 bananer 1-2 msk honung
Skär upp tofun i tärningar, bananerna gör du till "bananpengar" som man säger på förskolan. 2 bananer. Stek i valfri matolja, kokosolja är föredraget, på medelhög värme i ca 10-15 minuter. 2 bananer 1 paket naturell tofu (270 g)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.