Servera med sprödvarma OldElPaso Nachips/Tortilla Chips (värm i ugn, 125°C, ca 10 min), jalapeños och en klick gräddfil eller creme fraiche. 1-2 vitlöksklyftor. 1-2 msk smör eller margarin. 1 påse OldElPaso Mix for Cheddar Dip. 1 dl vispgrädde eller mjölk
Sila sedan upp över ny is i ett lowballglas, skär en apelsinzest. 5 cl mörk rom 0,5 cl honungssirap ( 2 delar honung + 1 del vatten ) 2 - 3 droppar angostura bitters Gör så här. Rör drinken med mycket is tills den blivit kall och utvattnad 20-30 sek. - Läs hela inlägget här 5 cl mörk rom. 2 delar honung. 1 del vatten. 2 - 3 droppar angostura bitter
- Att utgå från grönsaker, det är A och O. Paul lever efter devisen hellre kvalitet än kvantitet. Gör han exempelvis korv så är det på det bästa grisköttet som går att få tag på
Jag har försökt återskapa en mycket intressant smakupplevelse jag hade i Baltimore, Maryland på USA. Den har ett visst bett av chili men också mycket milda fylliga noter av muskot, muskotblomma, kardemumma, nejlikor och ingefära utöver paprikapulver, svartpeppar, kryddpeppar, senapskorn, lagerblad, sellerisalt
mosa dem med en muddler i trä, en sked eller baksidan av en slev. Pressa oljorna ur apelsinzesten över glasen och lägg sedan en remsa zest och ett marachinokörsbär i varje glas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.