Pensla brödet med oljan och rosta det knaprigt i grill- eller stekpanna. eller mynta. Salta, peppra och stek dem i en grill- eller stekpanna under lock 3-4 minuter på varje sida eller tills de är genomstekta. eller 1 påse rucola (ca 100 g)
En libanesisk rätt som heter Moussaka, kallas även mnazale eller maghmour. Helt fantastiska smaker och om man gillar aubergine kommer man att älska denna
Man ska nämligen "baka" in kycklingdelarna i bröd. Jag gjorde en tabbouleh med linser och bulgur till men det fungerar säkert alldeles förträffligt med ris
Sajadijeh är en traditionell och mycket omtyckt rätt som görs i både Libanon och Syrien. Sajadijeh kan tillagas på olika vis, här kommer ett recept på den libanesiska versionen
Det är underbart att senare kunna dela med mig recepten till er läsare. Kebbe är en av de mest populära rätterna i Mellanöstern och kan tillagas på många olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.