Perfekt att servera efter en härlig middag och absolut till helg-fikat. Det är gott att servera lite vispad grädde, vaniljsås eller varför inte en kula glass till
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 4 gelatinblad. 1 citron. 1 lime. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
salt, peppar & (Citronpeppar). Fulländat, gott, enkelt & snabbt. Citron. Tvätta och halvera potatisen, picka små hål med gaffel samt räffla ytan så oljan tränger ner ordentligt
Grilla också citronen som är kvar och pressa den över fisken strax innan servering. 4 personer 4 st hela seabream, urtagna (detta kan du be fiskhandlaren att göra)2 lime, skivade1 röd spansk peppar, tärnad1/2 kruka koriander, strimlad2 citroner, halverade 1 dl olivolja flingsaltLägg några limeskivor i magen på varje fisk och gnid in insidan med lite flingsalt. Pressa 1 citron i en skål och rör ihop med chili, koriander och olivolja. 4 st hela. 2 lime. 2 citroner
Perfekt som efterrätt eller till lite festligare tillfällen som kalas. En frisk och somrig cheesecake med citron och lime, otroligt gott och svalkande under lite varmare dagar
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 2 st lime 1 st citron(er) 500 ml hallonsorbet 1,5 l sprite Köp receptet
Skaka blommorna lite för att ruska ur eventuella kusar. Den fina brickan jag använder är min bonussyster Annelie som gjort, kika in på hennes hemsida här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.