1 ev
två remsor apelsinzest och marachinokörsbär (till garnering)Så här gör du 10 minuter Häll sockerlagen (eller sockerbitarna) i glasen. Stänk i några droppar Angostura Bitter. Häll på lite soda vatten (om du gör på sockerbitar: mosa dem med en muddler i trä, en sked eller baksidan av en slev. Snurra glasen en aning så att sockerkornen blandas ut med soda och bitter.) Lägg i en stor isbit och häll sedan i bourbon. Rör om försiktigt. Valfritt: Pressa oljorna ur apelsinzesten över glasen och lägg sedan en remsa zest och ett marachinokörsbär i varje glas.Klart. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 48
Man kan ha saltgurkan som tillbehör vid sidan om måltiden, eller på mackan. Hållbarheten på saltgurkan är flera månader, då saltlagen fungerar konserverande
Klassisktreceptpå rulltårta med sylt – gör så här. Fler receptpå rulltårta. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.