Tyvärr var deras quesadillas, gjorda på någon sorts svampigt spenatbröd och fyllda med en konstigt kryddad sötpotatis inte alls en hit, och guacamolen var verkligen inte så mycket att hänga i julgranen
Spenatbröd . Här är 9 goda anledningar att odla och äta mer spenat. Jag plockar de späda bladen ett och ett för att använda i sallader, men också att toppa en macka eller omelett med
Spenatbröd . Här är 9 goda anledningar att odla och äta mer spenat. Jag plockar de späda bladen ett och ett för att använda i sallader, men också att toppa en macka eller omelett med
Spenatbröd. Grön ärtsoppa med spenatbröd, 4 port. Mitt bland vårens/sommarens alla ljuvliga primörer så har jag jobbat en del med frysta grönsaker det senaste
Spenatbröd – samma som igår. Fortsättning på gårdagens inlägg med fokus på frysta grönsaker. Här i form av blandning mellan fryst och färskt – för det ena behöver såklart inte utesluta det andra
Grön ärtsoppa med spenatbröd, 4 port1 knippe gul färsk lök2-3 vitlöksklyftor500 g frysta gröna ärter5 dl vatten (eller tills ni tycker det känns bra)en knippe ärtskott, solrosskott, krasse eller annat gött2 grönsaksbuljongtärningar2 dl crème fraicheolja, salt & peppar. Spenatbröd50 g jäst5 dl ljummet vatten2 dl boveteflingor2 dl fryst spenat1 msk honungvetemjölknappt 1 msk salt. Grön ärtsoppa med spenatbröd, 4 port
Tina spenaten. Låt filmjölken stå framme några timmar innan bakningen. Finhacka vitlöken. Smula ner jästen i en bunke och lös upp den med lite av den rumsvarma filmjölken
Ta ett spenatbröd och dela det på mitten. 1 spenatbröd. 1. 2. Bred färskost på den ena halvan. Lägg på salladsblad, avokado, morötter, rödbetor, groddar, tomat och rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.