Min bästa smörgåsgurka
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 knippe dillkronor
  • 1 kg västeråsgurkor
  • 3 msk senapsfrön, gula
  • 6 dl vatten
  • 4 dl strösocker
  • 2 dl ättikssprit
  • 50 g jäst
  • 5 dl ljummet vatten
  • 3 dl boveteflingor
  • 1 dl solrosfrön
  • 4-5 dl tinad spenat (eller skivad färsk)
  • 1 msk honung
  • tillräckligt med vetemjöl tills de släpper från kanterna (se instruktioner)
  • knappt 1 msk salt
  • pensling (om man vill) uppvispat ägg och olja + flingsalt att strö över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.