Strö över spenat och krydda med salt och peppar. Lägg spenaten i en sil och pressa ur vätskan. Pensla med äggula vispad med 1 msk vatten. Lägg på plåt med bakpapper och låt jäsa i 30 minuter. 250 g fryst tinad spenat
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den och spenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Toppa med frön, flingsalt, ost eller något annat smaskigt. Välj själv hur du vill forma ditt brytbröd. Rulla till runda bollar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt, Lägg dem med lite mellanrum, men inte för långt ifrån varandra – de ska jäsa ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.