Spenat- och kokossoppa med bönwrap
Mat med Suss
Mat med Suss
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bönwraps
  • 1 rödlök 2 tomater 1 avokado 1 burk svarta bönor
  • 1 vitlöksklyfta 1 msk olivolja
  • 0,5 tsk sambal oelek
  • rivet skal av 1 lime 4 tunnbröd
  •  
  • Spenatsoppa
  • 1 gul lök
  • 3 msk finhackad ingefära
  • 3 vitlöksklyftor 450 g bladspenat (tinad)
  • 1,5 tsk curry
  • 2 tärningar grönsaksbuljong
  • 1 burk kokosmjölk
  • lite salt
  • saften av en lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.