Light and airy cake layered with lemon curd, whipped creamand pulps from fresh passionsfruits. I just adore how sweet it looks when the curd, creamand passionfruit peeks out between the layers)
Place the sugar and eggs in a bowl and whisk until creamy. Add the yoghurt, oil, flour and baking powder and mix until smooth, then stir in the vanilla and lemon zest
I loved the cake the first time I made it but it was a bit to heavy to my liking so this time I made it whipped cream cheese instead of buttercreamand it turned out just lovely
Detta goda ni ser på fotot ovan är en efterrättsvariant av mugcake, men som jag serverade på en tallrik med ekologiska hallon och valnötter, samt en choklad- och Bailey Irish Cream - sås
Och morotskaka och funfetti och cream cheese. Men det mesta har kretsat kring choklad och de flesta nya tårt idéer, och för den del även andra kakor, har märkligt nog haft en rejäl överdos eller i vart fall en ansenlig mängd choklad med i grundtanken
Blanda ner agavesirap. Morotskaka. Något som är så gott, saftigt och alltid ett säkert kort. Om man gillar klassisk morotskaka kommer man att älska denna
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.