Vi ska stimulera det lite idag, men inte med en godispåse som är fyllt med så många onaturliga ingredienser och färgämnen som borde vara olagligt att ha i en och samma matvara, utan med något proteinrikt och fantastiskt gott - nämligen en "Cookies andCream" IceCreamSandwich
Att dessutom kunna kombinera detta glassätande till frukost med din favoritfrukt, jaaa. Jo, för idag tog jag nämligen tillfället till att skära upp vattenmelon nr 3 som vi har köpt här i Grekland för att göra glass med just vattenmelonsmak
Blueberry andBlackberry Season is ON. En aning rörigt, söligt och smältande - men fruktansvärt GOTT. Min parfait består av overnight blueberry oats, en bärsmoothie, kokosyoghurt (vegan), bananglass, raw blåbärsjuice, färska bär, och ekologisk banan
Usually I'm mostly making icecream during the spring and summer but sinceall the snow thaws out I might as well start creating new spring influenced recipes
And for this I love to turn to a Rum and Raisin IceCream on those snuggle evenings. Both is creamyand absolutely delicious but the one without the condensed milk is at bit harder and needs to be left to room temperature for a bit longer
Vissa frukostar är bättre än andra. Denna frukost gjorde jag för ett tag sedan när jag befann mig i Sverige, och jag minns den mycket väl nu när jag bor på hostel och drömmer mig bort till kreativa, nya, spännande, hälsosamma och GODA frukostar
Blanda ner resterande kokosolja och agave sirap (eller honung) till en klibbig deg. Som vanligt så vill jag inte göra det komplicerat för er, så även detta är ett enkelt recept
Blanda alla chiafröen med hampaproteinet i en skål. Tillsätt mjölken och blanda om. Mixa dina frysta bananskivor med resterande ingredienser till en glass
Blueberry and Lemon Pastry Cream Pie. Fast det är å andra sidan ganska svårt att tro att det är maj därute när små snöflingor trillar ner från himlen och lägger sig bland den gräslök som vågat sig upp och smått bäddar in mina små musöron till rabarber
Blanda yoghurten, kokosmjölken och vaniljpulvret till en smet. Fyll glassformaren till en tredjedel med yoghurten och sen en tredjedel med jordgubbaspuren och sist yoghurt igen, rör om lite lätt med en tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.