Den passar som förrätt i något mindre portion, lätt sommarlunch tillsammans med bröd, eller lägg till salami eller laxskivor för en lätt matigare sallad
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Men den här underbara tårtanmed en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här. Blanda de olika mjölsorterna och bakpulver med varandra
Sen är de bara o fylla den med de man gillar, mosade färska jordgubbar el banan blandat med grädde är gott, min favorit är vaniljmarsan och äpplemos men de är ju bara fantasin som sätter stopp
Hur många bilder på en tårta kan det få plats i en bloggpost. Tårtor med sugarpaste på i all ära, men jag gillar de enklare och mindre söta tårtorna bättre
Fyll tårtanmed mousse och SKIVADE jordgubbar. Så gjorde inte jag utan flyttade min färdiga fina tårtamed stekspadar vilket resulterade i en något vinglig och sne tårta
Klicka i 3 dl vaniljkesella med saft o skal av en lime och lägg i det svalnadnde skalet. Dekorerade med 3/4 liter delade färska jordgubbar. ½ burk hackade soltorkade tomater1 dl färsk o hackad basikila1 dl riven parmesan2 tsk salt2 msk oliv oljaett par skivor vanlig smörgås ost Färskosten gräslökVetemjöl specialLös upp jästen med vätskan o tillsätt salt och olja, rör tills jästen e helt upplöst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.