The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Lätt fräscht och gott. Hur många bilder på en tårta kan det få plats i en bloggpost. Tårtor med sugarpaste på i all ära, men jag gillar de enklare och mindre söta tårtorna bättre
Fyll tårtanmed mousse och SKIVADE jordgubbar. Så gjorde inte jag utan flyttade min färdiga fina tårtamed stekspadar vilket resulterade i en något vinglig och sne tårta
Knåda ut den i form med avtagbara kanter. Kör i matberedaren alla ingredienser förutom jordgubbar. Tillsett de frysta jordgubbar i resterande fyllningen i matberedaren och kör allt till jämn smet
Toppa medjordgubbar och resterande daimkross. Rensa och dela jordgubbarna. Klä insidan av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 8 bitar), med plastfolie. Vispa grädden fast och blanda med 2/3 av daimkrosset. 1 liter jordgubbar
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.