Tempura, Japansk frityroch tryffelbakt kungskrabbaDet Japanska köket har alltid varit fascinerande, färgrikt ochframförallt smakfullt, det har också en inneboende glöd medkänsla för det konstfulla i maten, mycket av den Japanskagastronomin, ja, man kan nästan säga att allt har en egen själ,en slags urkraft som skall symbolisera både ytterligheter ochen stabil harmoni
I sin senaste bok, Liver Rescue av Anthony William aka Medical Medium, skriver han att de flesta av våra hälsoproblem stammar från en lever som är trött och överbelastade av virus, toxiner, tungmetaller etc
Ferrero Rocher tårta. Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Så löd fredags middagen hos oss. Gott gott. Älskar såser av alla de slag. Emmis skrutt åt med god aptit, Tzatziki är en av hennes favorit saker att ”dippa” i
1. Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsätt fil och sirap, arbeta ihop till en deg. 2. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.