Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
En ganska nyvunnen hobby här hemma hos oss är att grodda olika saker. Det är roligt för det händer saker så fort i glasburkarna och det är väldigt praktiskt att alltid ha lite groddar i kylen
Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Mandelsmörbollar (LCHF). Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
Tofu eller soja ost är en näringsrik mat, rik på vegetabiliskt protein. Ingredienser - Tofu House. 500 g sojabönor4 liter vatten10 g nigari (magnesiumklorid)
Så var vi hemma igen och allt är tvättat och klart för nästa resa. ) Fast det dröjer nog ett tag. Det är alltid lite tungt att behöva laga sin egen mat efter att ha blivit serverad i flera veckor men den här gången gick det faktiskt lite bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.