TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. Jag är mycket för att effektivisera och göra saker lättare och snabbare, därför gillar jag lergrytan jag köpte tidigare i år
En hel del av inköpslistan finns också säkert redan i ert kylskåp och vill man variera fyllning eller garnering så gör man faktiskt enklast och billigast i att använda det som redan finns hemma
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Låt puttra på svag värme medan du gör bechamelsåsen. Ibland känner jag att jag fastnar i väldigt ambitiös matlagning där allt ska smaksättas med all sköns spännande kryddor och såser och efter ett tag kan det nästan kännas som en belastning att laga mat
Jag sa ju förut att jag var sugen på att göra petit choux men att jag inte var säker på om jag skulle våga göradet när jag är ensam hemma på dagarna med Felicia eftersom det är lite petigt när man gör petit choux
) In i mitten av ugnen i 8-10 minuter. Cookies är oförskämt gott iblandSvar JA. Dessa cookies bakade jag för att lägga i ett påskägg till mormor och morfar, som jag ska hälsa på över påskhelgen
Sen ville jag inte göra bullar utan formade den chokladstinna skapelsen till två längder istället. Jag tror hårt på att satsa på fyllningen när det kommer till glutenfria bullar, då är det inte hela världen fast själva degen skulle bli torr eller så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.