Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Inlägget Pepparkaksbollar gjorda på 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också
Hallå, nu måste jag bara få dela med mig av kvällens middag här hemma. Glutamatfri grillkrydda. Vi äter ju ganska mycket kyckling och det gäller att variera
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Till dessert fick det bli en pannacotta gjord på kokosgrädde. Pannacotta gjord på kokosgädde. En regnig dag på semestern så ägnade jag större delen av dagen till att göra sushi
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Igår lagade jag en nyttigare variant av matpaj som blev väldigt god och perfekt att ha i matlådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.