Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blirdet mycket annat
Dela med dig av inlägget. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då ville inte Mille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att detblir legobygge
I morgon blirdet ett inlägg från mässan…. Dela med dig av inlägget. Det bästa med grytor är att de blir godare när man värmer på dem, så gör mycket och du har till flera middagar
För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Tänk. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Recept och bild lånad från coop. seGulaschgryta med ajvar relish 4 port500 g nötfärs1 grovhackad gul lök1 vitlöksklyfta i skivor2 krm stött kummin1 msk smör eller rapsolja600 g medelstora potatisar i bitar3 morötter i bitar2 palsternackor i bitar2 tsk mejram1 lagerblad2 dl ajvar relish6 dl vatten3 krm salt2 krm svartpeppar1 dl youghurt 10%1 dl hackade färska örterFräs nötfärs , lök, vitlök och kummin i smöret i en stor gryta
Det är nämligen inte alltid som bönor, ärtor och linser faller alla i smaken. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Dela med dig av inlägget. Nu är de små godingarna här och vi skall se på barnprogram, undrar vad detblir kan det vara så att vi har sett programmet flera gånger redan
Vilken kombo blir din favorit. Det ska ärligt medges att jag köpt en och annan färdig tårtbotten. Blanda de torra ingredienserna i äggsmeten och vänd ner det med en slickepott och avsluta med vattnet
Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillredde det
Det ena blir till det andra som blir till det tredje. En gång när jag gick min lärarutbildning fick vi lära oss om kedjematlagning och det har jag använt nu i många år
Hittade då detta tips på vad man kan göra med en bit brie. Skär bort det yttersa skiktet på osten och toppa med tunnt skivad vitlök, rikligt med olivolja, salt och pepper
Ibland blirdet inte riktigt som man tänkt sig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttit fint i den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog det som saknades
) stör ordningen, energin är nere på noll och man hamnar i det tråkiga "vad blirdet för mat. Vardagsmiddagarna flyter på utan större bekymmer men så händer det där som man helst vill undvika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.