• Ta ut paprika från ugnen och fyll dem med köttfärssåsen och toppa med resten av osten. Dessutom är paprika som en vitaminbomb som överträffar både apelsin och citron vad det gäller C-vitaminhalten
Jag hade lite köttfärssås kvar efter en pastamedköttfärssåsmiddag, och den förvandlades någon dag senare till lunch, fylld i paprikahalvor och med ett örtkryddat täcke av parmesan, fårost och smetana
• Ta ut paprika från ugnen och fyll dem med köttfärssåsen och toppa med resten av den rivna osten. • Skölj paprikan och skär på mitten, gröp ur kärnhuset
Här hemma har vi tagit på oss verktygsbältet och fixat och trixat med lite nya inredningsdetaljer, som verkligen har blivit galet bra, om vi får säga det själva
Här dyker vi upp igen som gubben och gumman ur lådan och bjuder er på den gamla klassikern färsfylld paprika som andas nostalgi och barndom, i alla fall för vår del
Paprikapulver. Det här med helg tror jag för många av oss hör ihop med mat. oka upp vatten i en kastrull och koka paprikahalvorna i ungefär fem minuter – de ska precis börja bli mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.