Ibland gör det mig så sugen, och då blir det ofta dessa, som är min tappning av det hela. Grädda i ugnen ca 15 minuter om du vill ha lite krisp kvar i paprikan, upp mot 30 min om du vill ha den helt mjuk
Oreganon , som doftar och smakar helt fantastiskt köpte jag i Botaniska trädgården på Kreta. Här kommer lite grekinspiration i form av köttfärsfyllda paprikor med oreganodoftande getostkräm
Jag hade lite köttfärssås kvar efter en pastamedköttfärssåsmiddag, och den förvandlades någon dag senare till lunch, fylld i paprikahalvor och med ett örtkryddat täcke av parmesan, fårost och smetana
Men vi hoppas helt enkelt att ni överlever, ja vi är faktiskt helt övertygade om att så är fallet. Här dyker vi upp igen som gubben och gumman ur lådan och bjuder er på den gamla klassikern färsfylld paprika som andas nostalgi och barndom, i alla fall för vår del
En maträtt som jag helt och hållet glömt bort existerade. Köttfärsfyllda paprikor, 4-5 portioner8 små paprikor (alt. Köttfärsfyllda paprikor, 4-5 portioner
Skär locket på varje paprika (inte hela vägen igenom). En traditionell maträtt från Mellanöstern, alla länder tillagar rätten på sitt sätt där olika kryddor m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.