När jag var barn bjöds det nästan alltid inlagd gurka till söndagssteken, och nu sist jag gjorde helstekt karré i ugnen fick jag en obändig lust att lägga in gurka
Kolla vilket fint gäng rädisor. Hur äter du helst rädisor. Tipsa gärna, jag tycker om rädisor så mycket och nu när de är i säsong försöker jag äta dem så ofta jag kan
Den här enkla och lättgjorda, inlagda zucchinin är ett gott tillbehör till det mesta. Oftast lägger man kanske in gurka, men har man späd och fin zucchini går det precis lika bra, eller till och med ännu bättre eftersom zucchini har lite mer smak än vanlig gurka
Koka upp en ättikslag. 1 dl ättika till 6 dl vatten och 2 dl socker. Strax innan lagen kokar upp, lägg i grovt skivad gurka, paprika, lök eller vad du vill
Inlagd gurka som blir klar snabbt som ögat. Du har hittat rätt. Receptet kommer från matbloggaren Katarina Ekeström som du alltid hittar på hennes blogg
Olika inläggningar är ett härligt sätt att ta hand om sensommarens överflöd. Här är en enklare variant av underbar saltgurka, saltgurka som passar till det mesta
Koka ihop övriga ingredienser och slå på rädisorna. Inlagda rädisorrädisor1 dl ättikssprit2 dl vatten2 dl socker2 kanelstängeren dutt ingefäraRensa och klyfta rädisorna och lägg ned i en steriliserad patentburk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.