Blanda till fyllningarna i olika skålar. Lägg upp sex brödskivor på ett serveringsfat. Bred över fyllning Lägg på sex brödskivor och bred ut hela fyllning
Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka. lite mer majonnäs runt på smörgåstårtan för att osten ska fästa
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Den här smörgåstårtan gjorde jag till far i helgen. Plastfolien är ens bästa vän i dessa lägen, så med en tajt inlindning slapp smörgåstårtan se fullständigt vanskapt ut dagen efter
Täck hela smörgåstårtan med denna röra. Till fyllningen. Vispa grädden. Blanda gräddfil, citronmajonnäs, vispad grädde, tomatketchup, bostongurka, gräslöken, svartpeppar i en skål
Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka. lite mer majonnäs runt på smörgåstårtan för att osten ska fästa
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.