Jaja, efter den här powersmoothien, invirad i en pläd ochmed sällskap av det senaste numret av Må Bra var det i alla fall inte FULLT lika synd om mig längre
Vispa ägget lätt med en gaffel och pensla sedan bullarna med äggvispet, strö på lite vallmofrön. Blanda de båda mjölsorterna, bakpulver och salt i en bunke
de är sjukt snabba att göra, blir väldigt saftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka till dig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varieras i oändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Det går snabbare att baka dessa, än att cykla till affären och köpa bullar. Jag har bakat detta bröd i vår gasolgrill, under sommaren, med lite passning så fungerade även det
Enklast är att ta upp bitar med en sked och sedan forma dem till bollar med lätt mjölade händer. 1Tillsätt därefter sirap och vatten. 1Ta fram en plåt och täck den med bakplåtspapper. 1Lägg bollarna på plåten och grädda i 12-15 minuter. 1Servera de nygräddade frukostfrallorna med smör, ost, marmelad eller annat tillbehör du gillar
Alltid gott med ljumna och nybakade frukostbullar. För just samma helg som vi hade personalfest och Johan fyllde år var det planerat en Bloggträff i Falkenberg med ett gäng härliga matbloggare, både nya och gamla bekantskaper
Tärna smöret och fördela med fingertopparna i mjölblandningen. Låt svalna lite innan bröden petas ut plåten genom att lossa med en bordskniv runt kanterna av varje bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.