Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Men igår testade jag för första gången att göra rödavinbärsmulpaj. Ute i trädgården har vi haft en buske medrödavinbär som vi har använt bland annat till glass, muffins och självklart bara för att äta direkt från busken
Med en klick grädde så säger jag mums. Gjorde en urgod hallon/rödavinbärs kaka. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten tillsammans med filmjölken
baka medrödavinbär, kladdkaka medrödavinbär, kladdkaka medvinbär, ljus kladdkaka, ljus kladdkaka medrödavinbär, recept medrödavinbär, RödaVinbärskladdkaka, vad kan jag baka medrödavinbär, vit kladdkaka, vit kladdkaka medrödavinbärShare this article
Med torkade pulveriserade steviablad i skafferiet var det ju ingen konst att reducera det söta, som tillsammans med sura rödavinbär oftast är oundgängligt
//Matilda Smulpajskladdkakamed vaniljkräm och rödavinbär. Smulpaj. Jag använde rödavinbär från min egna vinbärsbuske som bara dignar av röda bär i år, men förstås går det lika bra med ditt favoritbär
165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g rödavinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.