riv chokladen med rivjärn eller kör den mixern. Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Servera med lättvispad vaniljsås, spary grädde eller vaniljglass
) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vit choklad som blir så otroligt gott tillsammans med hallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
Här bjuder jag på härliga saftiga blåbärs muffins med chokladsmak. Jag har även valt bikarbonat i stället för bakpulver för att muffinsarna ska jäsa fint och för att det är riktigt nyttigt med bikarbonat
Tanken med dessa var bra och de blev goda men smakade inte värst mycket blåbär så ni vet om ni vill testa dessa men små grabbarna här tyckte de var toppen i vilket fall som helst
Hon hade med sig glutenfria blåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladen och blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
superpiffiga blir de med lite florsocker och några extra blåbär på toppen (blåbär funkar antagligen inte om du låter bli att öppna ugnsluckan i fel läge
Småkakor medvit choklad, blåbäroch tranbär. Bland de godaste jag har ätit på länge är de från ICA eller Göteborgskex (båda har varsin variant) medvit choklad och tranbär
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Blåbärsmaräng. Ta ut och låt svalna helt. När sockret nått sin temperatur häller du det över marängen i en tunn stråle medan du vispar med maxhastighet
För några veckor sedan besökte jag Håkan och , tillsammans med Pelargonsällskapet Halland. Kör kexen i en matberedare till smulig konsistens, blanda sedan med smöret
Prova gärna att baka kakan med andra bär ochvit choklad är absolut inget måste. Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.