Att ha salami i frysen och ta till som smaksättare är ett bra tips. Jag återkommer gärna till fläskfilé när jag vill göra något festligt men ändå enkelt
Egentligen går det ju att lägga i precis vad man själv gillar, den största smaksättaren i just Cevapcici är ju vitlök annars, men jag tyckte den här blandningen blev riktigt bra
-) Men det är ju en sån bra smaksättare. Bakad potatis med olika röror och fyllningar är jättegott och väldigt bra mat tycker jag, speciellt när man vill ha lite disk
En toppenbra smaksättare till det mesta. Fredag - då tycker jag inte att maten får ta för mycket tid och samtidigt kännas lite lyxigare än en vanlig vardag
Jag hade lite svårt för fetaost förut men det är verkligen en suverän smaksättare. Tills dess att jag kommer igång i köket själv igen har jag i alla fall en jättegod omelett att bjuda på som jag bjöd på till påsklunch
Sommarens goda safter är också fina smaksättare på bål och drinkar. Jag fick frågan för ett tag sedan varför jag inte har några recept på bål på bloggen
Rödvinbärsgelé. Du behöver inte rensa bären. Koka vatten och bär i 5 minuter. Häll bärmassan i en silduk över en kastrull och låt saften rinna av, pressa bären mot slutet så all saft kommer ut
De blir mer av smaksättare till potatisen som håller formen. Att rosta potatis med grönsaker i ugnen på en plåt med lite flytande smör/rapsolja eller bara lite olja blir jättegott till en köttbit, t
Klassiska kryddor som enbär, kummin, dillkronor, senapsfrön är goda smaksättare. Syrade grönsakeroktober 1, 2014 av Kristina Schöldström Lämna en kommentar
Ajvar relish är en toppengod smaksättare som jag använder i allt från köttfärssås till hamburgersås. Det här t o p p e n r e c e p t e t hittade jag på recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.