Det blev en smakrikkycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
En hel bokhandel med bara kokböcker, med världens alla kök och smakriktningar representerade. Har man lite mer tid en dag kan jag rekommendera att laga den här mycket goda indiska rätten, Mughalai Korma, kycklinggryta
Strimla kycklingen i småbitar, bryn den tillsamans med svartpeppar på medelhög värme. Tillsätt matlagnings grädden, rör runt odentligt så att alla smaker blandas med och blir en sås, när grädden kommit upp i värme, tillsätt creme fraiche och parmesanost
Veckotidningarna pâminner mej om min barndom dâ jag intresserade mej för pappersdockorna, idag är det deras recept som är enkla, klassiska med en liten orinell touch som intresserar mej och dessutom är tidningarna är inte sâ dyra
Het kycklinggrytamed chorizo. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
En jättegod gryta med massor av grönsaker, god kyckling och en sås som är helt fantastisk. Använd även stammen på broccolin, skala med en potatisskalare och skär i bitar
Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.