Smak för vanilj?
Mat
Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 gram Vi
  • 400 g skalade och skurna rabarberstjälkar
  • 750-800 g äpplen, skalade, urtagna kärnhus, ansade och skurna i bitar
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 5 g vaniljaroma (eller motsvarande mängd vaniljsocker)
  • Blåbär- och hallonpaj med kallrörd vaniljsås
  • 4 port
  •  
  • Paj
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 1/2 dl finhackade hasselnötskärnor
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 75 g smör
  • 450 g hallon och blåbär
  • 2 msk strösocker
  • 1/2 msk potatismjöl
  •  
  • Vaniljsås
  • 1/2 dl kesella
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 1 tsk finstött råsocker
  • 5 g vaniljaroma (eller motsvarande mängd vaniljsocker)
  • (ev. lite mjölk för att göra såsen mindre tjock)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.