varmröktlaxoch ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Idag blev det varmröktlaxmed färskpotatis, kokt sparris och en romsås till middag. 2 dl creame fraiche (34%)½ hackad gul lök½ burk röd rom (40g)Rör runt och låt stå kallt innan servering
Det viktiga när man gör all smörgåstårta är att göra fyllningen ganska lös och fylla den i god tid - jag brukar göra det kvällen innan - så att fyllningarna hinner tränga in i bottnarna och "safta till" dem
Vi bjöd på smörgåstårta, Hallon/marängglasstårta och chokladbiskvier. Garnera med skalade räkor, små rullade laxskivor, röd rom, gurka, citron och dillkvistar
Varmröktlax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Jag hade förberett en rund smörgåstårta kvällen innan fylld med skagenröra, ägg och mjukost. Och här kommer recept på smörgåstårtan samt bildregn från gårdagen
Då håller smörgåstårtan ihop bättre och blir lättare att skära upp. Dags att lägga ihop smörgåstårtan. Bred krämen med färskost och majonnäs på och runt tårtan
Täck tårtan med plastfilm och låt vila, gärna över natten. Hacka räkorna, strimla laxen, hacka dillen och lägg i en bunke, tillsätt crème fraiche, färskost, majonnäs, hackad dill och dijonsenap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.