Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkornaoch garnera med lite dill. Rulla sedan skinkan och lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat
Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan. Garnera med skinka formade som rosor, rullade ostskivor, halverade vindruvor och machésallad
Vispa ägg, halvsmält smör, yoghurt, salt och bakpulver. Bred ut över smörgåstårtan, även på kanten. Blanda allt och bred på första lagret, lägg nästa brödskiva ovanpå
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Avsluta med brödskivor. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Plasta in smörgåstårtanoch ställ in i kylen (hit kan du förbereda dagen innan tårtan ska ätas). Vispa grädden, lite lagom lätt, blanda i crème fraiche och majonnäs och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.