Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch och vaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Häll ut smulorna på en plåt med bakplåtspapper och tillaga mitt i ugnen, 10–15 minuter
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch och vaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Häll ut smulorna på en plåt med bakplåtspapper och tillaga mitt i ugnen, 10–15 minuter. 250 g blåbär
Häll smeten i en långform klädd med bakplåtspapper. Lägg blåbär på smeten. Låt den svalna i formen och lyft sedan upp hela papperet med kakan ur formen
1 Mogen banan5-6 Färska/Frysta Blåbär eller 2 msk Proviva blåbär1/2 Kiwi, skalad och skär i klyftor. 2 msk mjölk (ifall du använder proviva så kan du utesluta mjölken)1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i). 1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i)
Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé. Knaprig blåbär/hallonpaj. Väl hemma så började jag tänka att det är lättare att svänga ihop en paj med det jag har hemma än att ta bilen till Ica och halta in i affären
En sockerkaka smaksatt medblåbär. Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten. Jag mixade de frysta blåbären och rörde ned detta i en tredjedel av smeten
Här är det senaste receptet jag hittade som jag ville prova, med några modifieringar. Varje gång jag gör vaniljkräm eller vaniljsås så börjar jag leta efter ett nytt recept att prova
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.