Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn ochhavrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Vispa grädde och bygg ihop dina semmelwrapsmedvaniljkräm, grädde och massa florsocker på toppen. Jag freestylade med receptet så den blev lite hård i konsistensen (kanske för mycket mjöl
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn ochhavrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Häll smeten i en långform klädd med bakplåtspapper. Godaste jag ätit på länge. Lägg blåbär på smeten. Låt den svalna i formenoch lyft sedan upp hela papperet med kakan ur formen
Mixa alla ingredienser i en blender och servera somfrukost, lunch eller mellanmål. Mixa alla ingredienser i en blender och servera somfrukost, lunch eller mellanmål
Rör försiktigt i blåbärs purén med en sked lite slarvigt (det blir jättefint när man skär upp cheesecaken än bara en tråkig blå färg som man får när man blandar ordentligt)
En sockerkaka smaksatt medblåbär. Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten. Jag mixade de frysta blåbärenoch rörde ned detta i en tredjedel av smeten
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihopmed de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars ochdrickorsom de var snälla nog att sponsraossmed
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.