Servera med bandspagetti och en stor grönsallad. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé 3 tomater 1 pkt bacon 1 stor burk champinjoner 2,5 dl grädde 2 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta Kalvfond Riven ostBryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Vispa ur stekpannan med 2,5 dl grädde, tillsätt senap, vitlök och kalvfond
Vispa ur stekpannan med vinäger, olja, honung. Låt köttet vila lite innan det skärs upp och serveras med gratäng, tomatsallad och balsamskyn ringlad över
Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.