Ingredienser Portioner: 4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Täck med aluminiumfolie. Skala och finhacka löken. Servera med ketchup eller lingonsylt. Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörning på hög värme så att det får färg
4 900 g fast potatis Kräftröra 1 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g) 2 tomater 1/2 rödlök 1 ask dill (à 20 g) 2 dl smetana salt och peppar Torsk 400 g torskfilé 1/2 dl vetemjöl 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Klipp ut och lägg arken med folie bredvid varandra. Vik ihop foliekanterna längs med toppen. Fördela salt, peppar, pressad vitlök, chili, hackad persilja och hackad gräslök på torsken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.