Fisk/Skaldjur

Fisk/Skaldjur

  • 11 Recept
Stekta thaifiskbollar i salladsknyten

Stekta thaifiskbollar i salladsknyten

Ingredienser Portioner. 4 500 g torskfilé utan skinn 1 äggvita 2 msk finriven ingefära 2 finrivna vitlöksklyftor 1 tsk salt 2 dl panko 3 msk neutral olja till stekning Dippsås 2 dl sweet chilisås 1 msk asiatisk fisksås 1 msk finriven ingefära 1 riven vitlöksklyfta finrivet skal och pressad juice av 1 lime Tillbehör 2 hjärtsallad eller isbergssallad (2 hjärtsallader motsvarar 1/2 isbergssallad) 1 dl majonnäs 2 dl hackade jordnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Panko 20 % rabatt ICA Asia 180 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Thai sweet chilisås 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Torskfilé utan skinn MSC 10 % rabatt ICA Gott Liv 400 g Mer info Ladda kupong
Grillad lax med hoisinsås

Grillad lax med hoisinsås

Fräs lök och vitlök mjuka i en ­kastrull med lite rapsolja. Tillsät­t hoisinsås, sambal oelek, sirap, ­svartpeppar samt saft och skal från apelsin
Smörstekt torsk med champinjoner och bacon

Smörstekt torsk med champinjoner och bacon

Ingredienser Portioner. 4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Klassisk fish and chips

Klassisk fish and chips

600 g vit fast fisk, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös) 4 bakpotatisar, skalade