Perfekt att använda en glasskopa som man trycker ut smeten med. Ringlade på extra saltkolasåsoch pudrade med lite florsocker uppepå och vips så hade vi en så otroligt god dessert som jag kommer använda mig av vid någon middagsbjudning snart
Paleo - hemmagjord glass utan socker och mejerier. Hemmagjord mangoglass. Snabbt och supergott. Att äta "vanlig" glass ingår ju inte i paleokosten då det innehåller socker och mjölk (oftast) och en massa annat
Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölk och valfri smaksättning. Jag valde att klä min avlånga form med plastfolie med du kan hälla ner smeten direkt om du vill
Här har jag använt yaconsirapen i chokladbollar som är rena rama hälsobomben. Den köpte jag tillsammans med lite annat smått och gott från Råvarubutiken
Till denna fantastiskt goda glassmed smak av kola och choklad kan man även baka sin egen strut. Börja medglassen som helst görs dagen före för att hinna frysa
På samma enkla vis gör du egen glassmed choklad och jordnötter -. Hemgjord glassmed jordgubbar. Jordgubbarna, färska eller tinade, mixas med stavmixer och röres ner i smeten
Jag fick inspiration av Sveriges bästa dessert inspiratör Leila Lindholm när hon var med på nyhetsmorgon för några veckor sedan då hon gjorde denna glass
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Med dessa goda hälsosmarta och smakrika bollar önskar jag er en riktigt fin PÅSK. Chokladbollar. Jag älskar dessa bollar i alla dess smaker och former, just till denna helg och påsk så blev det jordnötssmak och chokladsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.