Denna kakan är en riktig höjdare. Besök av kusineroch släkt från USA. Vi åkte sen tillVinga en sväng. Kör detta i en blender till en smulig mördegssmet
Lägg glest på en plåt för de smälter ut. Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mittituinnangräddningoch tyckte att den storleken blev mycket bättre
Saftig kaka med hallon och crunch som blir ännu godare med litevaniljsåstill. Enkla kakor som kräver lite arbete är ibland underbart när man bara vill ha något gott
Bakar inte så mycket längre men ibland behöver jag nåt att bjuda på. Blanda till en jämn deg och rulla sen små bollar som du lägger på en bakplåtspappersklädd plåt
Så här blev vaniljdrömmarnaoch de blev supergoda och spröda ochsmälteri munnen när man äter dem. När jag var på minVIP-helg så fickvi en bakbok från Eva Nordlinder som var med oss under hela helgen och som dessutom är chefredaktör för tidningen "Hembakat" som anordnade helgen
Smält honungen i en skål imicron (om du inte har flytande honung) och häll även i det i kastrullen. Ta bort kastrullen från plattan och blanda ner fruktsocker, havregryn, mjöl och bakpulver
Dessa grahamskex är härligtknaprigaoch passar utmärkt att äta med smör och ost, eller brieost. Eftersom de bakas på riktigt smör så blir smaken prima, men hållbarheten går interiktigt att jämföra med de kexpaket man kan köpa imatbutiken
Blanda ner i smeten och arbeta ihoptill en deg. 12 tsk vaniljsockerRör smör och strösocker länge tills smöret börjar blivitt. 1Tillsätt rapsolja i en stråle under omrörning. 1Blanda vetemjöl, hjorthornssalt ochvaniljsockeri en skål. 1Rulla till bollar (cirka 15 g i varje). Gräddas i 150 grader cirka 15-18 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.