Toppa med färska hallonoch servera. Vispa ihop och häll upp i snygga glas och ställ in i frysen. 12 dl färska hallon. 11 vaniljstång 5 dl rysk yoghurt 1 dl florsocker 0,5 lime 2 dl färska hallonSkrapa ur vaniljstången och lägg i en skål tillsammans med yoghurt, florsocker, limezest och några droppar limejuice
Blanda väl och låt puttra i nån minut till på spisen. Häll över crèmen i en spritspåse. Lägg rabarber ochhallon i en kastrull ihop med strösocker, vatten och citronzest
Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme
Inlägget Fräsch mango- ochkokosglass – laktos-, sockerfritt vegan recept dök först upp på Rawness. Idag är Embla i stallet på ridläger hela dagen och jag ska passa på att få det sista jobbet avklarat innan nästa veckas semester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.