Minihamburgare eller sliders som de kallas i hemlandet är precis samma sak som vanliga hamburgare. Passa också på att variera påläggen lite mer när du serverar sliders, råkar man få till en mindre god så är den ju snart slut och du kan göra en bättre
Baka mitt i ugnen i ca 15-20 min. Gör såhär. Blanda ägg och keso i en bunke. Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet
För det mesta bakar jag egna hamburgerbröd och korvbröd. Oftast gör jag dubbel sats deg och bakar både hamburgerbröd och korvbröd på samma gång, för de passar utmärkt att frysa
Den andra åt jag som hamburgerbröd och det blev supernajs. LCHF Hamburgerbröd1 msk fiberhusk1 tsk salt1 tsk bakpulver2 dl skalade sesamfrön3 ägg2 dl riven ostev vallmöBlanda alla torra ingredienser. Grädda mitt i ugnen 225 grader 8-10 min. -Mama Skogly ♥ 1 msk fiberhusk
Jag kommer ihåg helgen efter att dottern fick sina allergidiagnoser (spannmål, soja och mjölkallergi) - vi skulle iväg med småkillarnas dagis och ha en familjedag med korvgrillning och lekar
Idag har jag uppdaterat receptet på korvbröd/hamburgerbröd. Rulla hälften till avlånga korvbröd och resten till bullar som plattas ut till hamburgerbröd
Skönt med lördag =) Idag har vi bakat hamburgerbröd här hemma eftersom vi hittade en bit högrev i frysen som vi bestämde oss för att göra hamburgare av
I Fredags så bakades det hamburgerbröd här hemma och jag erkänner, det är första gången jag gör hamburgerbröd men alla är vi nybörjare någon gång eller hur
Hanburgare stod på menyn och idag testade jag ett LCHF-bröd till, supergott. Hanburgare stod på menyn och idag testade jag ett LCHF-bröd till, supergott
Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt lite av vattnet och rör ut jästen i vattnet. Tillsätt resten av vattnet, salt, sirap, grahamsmjöl och nästan allt vetemjöl
Hemgjorda och glutenfria hamburgerbröd på några minuter. Riktiga hamburgare, men nyttig coleslaw (gjord på riven vitkål, paprika och dijonsenap och kvarg) och hemgjort hamburgerbröd
Fin fina hembakade hamburgerbröd. Ca 14 st hamburgerbröd. Täck bunken med en plastpåse och låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller några timmar i kylen, ca 2-8 timmar. Lägg på en plåt med bakpapper, täck med bakduk och låt jäsa i ca 30-45 min. Pensla bröden med uppvispat ägg, strö på sesamfrön och baka mitt i ugnen i ca 10-12 min. Ca 14 st hamburgerbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.