Häromdagen lagade jag till en av våra favoriter. Kyckling Satay. Ibland gör jag egen jordnötssås men jag har hittat en färdig sort ( Blue dragon) som är jättegod
Här blev det nämligenlite kyl och frysrensning, ett gammalt recept på fiskgratäng plockades fram och förändrades lite efter de ingredienser som fanns hemma
Vihittade ett foto när vigickigenom våra matbilder, det blir ju en hel del fotograferande av mat, drycker och andra matrelaterade upplevelser för våra del
Hallå i stugorna. ett tips på en riktigt god husmanskost som gärna faller i glömska. Hederlig stekt eller kokt korv med bröd och hemlagat potatismos, så himla gott
Köttbullar i tomatsås är en gammalfavorit som jag nog inte gjort på mer än två år. Idag känns det som att jag har stått i köket hela dagen och bara lagat en massa gott
Men, idag gjorde jag en gammalhederlig smulpaj med både strösocker och vetemjöl. En sak som ni kanske har märkt av här i bloggen är att jag älskar att experimentera med olika bakverk och maträtter och försöka göra om dem så nyttiga som möjligt
Den fick snällt åka med i detta finfina frukostfrallerecept utan jäsning. Du behöver inte ens komma ihåg att sätta på ugnen heller, förrän du skjutsar in dom små raringarna
I dag är det många som väljer att baka med kesella i degen och så även jag, en period, men som det heter "gammal är äldst" och numera bakar jag ånyo med den gamla traditionella degen
Ni som tittarin här ibland har noterat att det varit dött här ett tag. I ett lamt försök att förklara mig här nedan mumlade jag något om bristandeinspiration och bantningstristess men jag inser ju att jag lika gärna kunnat skriva bla bla bla, lite mera bla och en smula bla på det
Den senaste filmatiseringen har under många år visats på nyårsdagen, i svensk tv. Jag har tappat räkningen på hur många gånger, som jag har sett filmen med Anthony Andrews i rollen, som Ivanhoe, men han är alltidlika snygg och stilig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.