1 h
med Löwis följt av en promenad hem från simhallen. Och så hade jag liksom fått dille på just DENNA rätt, det enda jag kände mig sugen på var denna rätt och det tog emot lite eftersom jag skulle handla på ICA precis där jag bor vilket inte är ett särskilt billigt ICA (men ack så fint ICA), och jag behövde blomkål och där har dom bara blomkål i 500 g förpackningar och jag behövde 1 kg Ska jag slänga in ett till och? Hehe lång mening blev det. Hursomhelst, 2 förpackningar blomkål gick på typ 50 spänn bara för att dom inte hade nå storpack a’ la Euroshopper eller nåt annat lite ”b-igare” märke. Insåg dock efter att ha stått och googlat recept vid frysdisken på ICA i typ 10 min (i hopp om att bli sugen på någon annan rätt) utan att få något annat recept i huvudet förutom just DET att nu fick jag väl ändå ta och ge mig, om jag där och då gick lite Joakim von Anka style och istället tänkte att tid är pengar så gjorde jag ju faktiskt bäst i att bara köpa dom där 2 blomkålspaketen och gå hem. Så det gjorde jag och tur var väl det, annars hade jag kanske stått där vid disken till stängning. Well well, därav en repris till maträtt;
För drygt två månader sedan så provade jag på min nya Masterpiece Blender från Electrolux. Här över är alltså samma smoothierecept ni fått se en gång tidigare, för drygt två månader sedan, fast nu användandes andra foton
Häromdagen fann jag mig sugen på kyckling. Efter en snabb inventering av innehållet i kylen kom jag fram till beslutet att göra kyckling med feta och soltorkade tomater som jag lagt ut recept på tidigare här på bloggen
Jag väljer att återblogga detta otroligt enkla och goda recept på räkor i grym marinad. Receptidén dök upp i mitt huvud i april förra året, då jag hade hågen ställd på leverans av fredagstapas som inte blev av
Här kommer en favorit i repris, nämligen saffransbullar med mandelmassa och russin. En riktigt goding enligt mig som numer hör julen till, farligt goda
Dagen innan helgen mina vänner. Vad har ni på agendan idag. Själv ska jag sätta mig i bilen och ännu en gång köra in till Centrallassarettet i Växjö och till Dietistmottagningen
Tacoknyten är något så in i baljan gott. Överbliven tacofärs är perfekt. In i frysen och sen har man snabbmat en annan dag, tex dessa smarriga tacoknyten som uppkom pga överbliven färs
Borta bra men hemma bäst. Nu har vi varit ute och flängt runt i ett vårvackert Skåne under helgen. Så underbart det har varit att få en dos av vår, hav och faktiskt ljumma vindar (om man såg det från en positiv sida)
Igår kom vi hem från Gotland och det har varit full fart sen dess. Felicia var jätteduktig på båten både på ditresan och på hemresan och hade med sig en smörgås som hon åt medan vi åt vår frukost, sen lekte hon i vår kupé och åkte vagn i korridorerna några vändor för att sova
Smält smöret i en kastrull och fräs grönsakerna, häll över i en skål och dela svampen i mindre bitar och fräs i kastrullen tills vätskan kokat ur och tillägg sedan grönsakerna och krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.