Smaka av med salt och peppar och servera. Skölj och finhacka purjolöken. 5 medelstora potatisar (760 g)1 purjolök ( 400 g)Vatten1 tsk salt2-3 msk köttfond (byt ut till grönsaksfond så får du den helt vegetarisk)Skala potatis och skär i små kuber. 5 medelstora potatisar. 1 purjolök
The post Skinklådamed brysselkål och tomat appeared first on LCHF recept. Ha sedan i skinka, tomater, grädde, brysselkål och krydda med oregano, salt och peppar
Skiva purjolöken i ringar som får koka ihop med riset. Fyll en ugnssäker form med riset. Ta sedan skinkskivorna och fyll med lite av riset, rulla ihop och lägg sedan tillbaka i formen
Tillsätt skinka, grönkål, purjolök och kummin. 2 dl purjolök strimlad. Sätt ugnen på 175°C. Tärna skinkan. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar i en bunke
tre broccolistånd med gulnade blommor och en ganska slak purjolök. Hemkommen från sportlovet i Alperna var kylen märkbart tom med bara några skvalpande halvledsna grönsaker
Bryn dom skivade morötterna tillsammans medpurjon och pressade vitlöksklyftorna. Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. purjo, strimlad (jag tog den gröna delen). Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Lök hackades och purjo strimlades för hand - vitkålen enklast att strimla med matberedare. Rör samman grönsaker med grädde, crème fraiche, salt och peppar, låt koka ihop en aning, smaka av och fördela sen jämnt i en liten långpanna eller ugnsform
Torskrygg med bacon, ägg och purjo. Nej, men det har varit sjukdomar, fjällresa, dåligt med inspiration, ont om tid, ja mycket annat som har gjort att bloggen har kommit i andra hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.