Vill du dryga ut rätten kan du lägga i morotsbitar och ringar av purjolök. OSTSPAGHETTI MED KÖTTRAGU. Hetta upp oljan i en tjockbottnad gryta, lägg i köttbitarna och krydda väl med salt och peppar
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Lägg litet purjolök som en rand mitt på varje färsruta och strö över riven ost
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Smaksätt då gärna med litet riven muskot eller finhackad gul lök eller purjolök. Här gör vi små potatispuffar av ett löst potatismos, som vi kryddar med oregano och persilja
Använden liten form med raka kanter. Smörj en ugnssäker form med raka kanter. Vispa äggvitorna till riktigt hårt skum och vänd ned dem i äggsmeten försiktigt, gärna med två gafflar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.