Provade också att baka glutenfria semlor efter ett recept av Mekto Ganic som också blev lyckade. Ganska genialtegentligen så här mellan jul och fettisdag då man står med enabenet kvar i lussekatterna och det andra redo att ta steget mot fettisdag och vårliga fröjder
eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Egentligen var det helt nya bekantskaper, någon hade träffat någon, men de flesta hade träffat ingen
Så på sätt och vis kan man ju säga att de misslyckade kakorna ändå blev en ny lyckad sort. En annan teori jag har är att jag lät degen vara för kort stund i kylenoch att det var därför de flöt ut på plåten
Tankarna om en fusion mellan vad som är en av Sveriges kanske mest serverade lunch, skomakarlådan ochen grillad bit högrev slår mig likt en rivningskula mot en dammig betongvägg
Isomaltulos kallas också palatinos och består också av en molekyl glukos ochen fruktos, precis som sackaros, menbindningenmellan de båda skiljer sig något, vilket gör att kroppen har lite "svårare" att bryta ned detta socker
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Jag slängde ihop denna pestorätt när Zack hade en kompis över, kompisen tog tre portioner
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Och glad påsk of course. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går ochden blev verkligen tok-god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.