Smaka av såsernamed salt. 11 krm saltDela creme fraiche och gräddfil i tre skålar. Tillsätt 2 msk sweet chilisås, tomatpuré, rökt paprikapulver samt svartpeppar i en andra skål och BBQ-såsen är klar
Salta potatisen och hyvla över (med hjälp av en osthyvel) tunna skivor smör. Krama ur vattnet från kålen och blanda upp med citronjuice, majonnäs och äpple
Blanda ner smör och grädde samt salt med de pressade rotsakerna i en kastrull. När jag i efterhand forskat lite på den så står det att den lätt blir lite seg om man tillagar den för länge och att den med fördel kan friteras
Gott att servera till grillspett med fisk och skaldjur. Skrapa ur kärnorna med en liten kaffesked. Finhacka dillen, blanda med crème fraiche, socker, citron och finhackad vitlök
Igår stekte vi smörstekt aborre som vi serverade med pressad potatis och en god kall sås. Vi har fått en hel del med aborre filér av Carolines pappa som han och Angelica och William har fiskat
Detta år gjorde vi tre olika laxpatéer, med vaniljsmak, med dillsmak och med chilismak. Lägg köttsida mot köttsida med all ev resterande salt/socker/dill blandning emellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.