Nu var denna vecka passerad. Jag har en dag semester till och sedan blir det jobb på söndag, föreläsning här i Karlskrona på måndag och på tisdag sätter mitt sommarjobb igång
Årets sista arbetsdag (om man bortser från cafeet som vi öppnar i mellandagarna) tillbringas alltså på bästa sätt med utvärdering och planering blandat med jul och gottigheter
Utvärdering. Som bekant äter jag en kost som är fri från gluten, mjölk och socker. Jag brukar benämna det som naturlig mat eller clean eating, men jag har också ätit allt mer Paleo på senaste
Så ikväll väntar en utvärdering av pepparkakor, bullar och bollar. För att primärt vara en receptblogg har det bjudits på förvånansvärt få inlägg med just… recept, på sistone
Utvärderingarna av kursen som skrevs efter avslutad måltid visade att deltagarna tyckte att kvällen hade varit trevlig och god och att de tyckte att det var en kul idé med svenska hösttapas som After workkurs
I utvärderingarna skrev kursdeltagarna bland annat att det de uppskattade mest var att det var en bra blandning av recept och ett bra upplägg tidsmässigt, samt att smakkombinationerna i det vi bakade var spännande
Utvärdering Bröden blev för mycket gräddade, jag har inte hundra procent koll på min ugn ännu. Vörtbröd är inte min grej , trodde jag ända fram tills i dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.