Kul är det också att ni lämnar små fotspår efter er i kommentarerna det uppskattas något alldeles extra, det ger en sådan där härlig boost och ger energi till nya och förhoppningsvis ännu mer inspirerande inlägg
***************** Jag har lagt upp det här receptet på matbloggarna och ni kan ju bara gissa så många som sparat receptet för att fixa till denna goda äppelkaka
Det jagska göra är rosenmarmelad som är supergod. Rosenmarmelad på färska blad. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska. 2 Blanda ner citronsaft, citronskal och socker. 3 Ös upp marmeladen i rena varma burkar. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska
skal av. Tag upp köttet ur marinaden och torka av. Åter igen har jag haft svårt att hålla vantarna borta från allt det goda ni duktiga matbloggare lägger ut
I kväll skajag göra kanderade rosenblad filodeg. Smält smöret i micron obs stek den ej för du ska varva hela kalaset med den, nötter och hemmalagad sirap för en saftig baklava
Dock ser jag en stor fördel att vara dedikerad och gå in för det när det väl gäller så det inte blir en onödigt lång process, och då kan man behöva göra vissa uppoffringar
Såna här tragiskaupptäckter kräva sin matpaj. Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och det här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.