Den här kakan har jag haft i min receptgömma sedan 80-talet, och det är väl egentligen ingen påskkaka, men namnet gör att den är lite passande i påsktid
Efter frukosten idag, som bestod av tonfiskröra med kokt ägg och ostsmörgås,. Recept på tonfiskröra1 burk tonfisk i vatten1 dl gräddfil2 msk majonnäs 1 schalottenlök 1 stjälk blekselleriSalt och svartpeppar
Beredning. Mördegen röres samman och får vila svalt i 1-2 timmar (minst). Kavlas sedan ut på längden. Mandelmassan rullas till en lång rulle och läggs mitt på mördegen
För ganska exakt ett år sedan var jag på Michaels bokreleaseparty av kokboken Mat under bar himmel. En underbar inspirationskokbok men många vackra bilder från västkusten och härliga recept och tips på picknickmat mm
Sallad är ungefär som soppa, vi äter det när barnen inte är hemma. Det här receptet har jag delat tidigare men eftersom det är det ultimata och mest utvecklade jag har i mina gömmor så får ni det igen
När jag var liten var bruna bönor och falukorv min absoluta favoriträtt. Jag minns hur jag och min kusin protesterade i sann sjuttiotalsanda om vi inte fick bruna bönor på julbordet en jul och tvingade mammorna att laga
The post Grön skön juice appeared first on Angelas Heaven. Den här juicen är proppfull med härliga nyttigheter från både mango, spenat, selleri och fänkål
Kallrökt laxpasta4 port1 st rödlök, finhackad1,5 dl matlagningsvin/torrt vittvin3 dl grädde1 fiskbuljongtärning500 g kallrökt eller varmrökt laxfilé2 dl hackad dill400 gr pasta1 citronolivoljasalt och pepparFräs rödlöken i oljan på medelvärme utan att det tar färg ca 5 min
Italiensk kycklingpasta 4 port2 paket färsk tagliatelle eller 500 g torkad tagliatelle2 kycklingfiléer2 tsk smör eller olja3 dl matlagningsgrädde10-15 soltorkade tomater, antingen i olja - väl avrunna eller torkade som är uppmjukade i kokande vatten1 vitlöksklyftasalt och pepparev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.