Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Alla bloggläsare vet att jag litar mycket på Björn Hammarskjöld idag skriver han ett mycket viktigt inlägg på Kostdemokrati om diabetes och ketoner och ketoacidos
Ja jösses så god om jag nu får vara så fräck och klappa mig själv på axeln. och som tur är har jag ett nytt recept jag måste testa så jag trotsar basiluskerna och ställer mig vid spisen en stund
Sätt ugnen på 200°. Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Marinad. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Om du känner dig sugen på ovanstående bumsbollar så välkommen till Gryningen på Söder i Reservatet STHLM på fredag för då står jag där och serverar bumsbollar och vita mullbär och gojibär och annat gott från Holistic
Jag lägger det marinerade köttet i påsar och därefter in i frysen. Jag delar grytbitarna på hälften och mariner dem med två olika marinader som jag sedan fryser in
Köttdisken på lokala ICA var lika oinspirerande som alltid. Om detta hade varit en annan sorts blogg hade jag möjligen fördjupat mig en smula i orsakerna till detta, men så är nu inte fallet
Nu har jag nämligen fått en profil på deras sida och ni kan följa migpå MyTaste, där jag skapat kokböcker med de flesta av mina recept (kategoriserade såklart) och jag lägger till fler och fler recept hela tiden
Häll upp i små skålar eller djupa tallrikar och ställ i kyl att stelna, eller låt stå i rumstemperatur och du vill ha en krämigare kräm (vilket vi ville och fick, kan varmt rekommenderas)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.